top of page

Waarom Avesta Mobility? Ondanks verschillende hulpmiddelen, zoals het internet, een eigen huisbank of een bekende in deze branche, kan aanvragen van een financiële product erg ingewikkeld zijn. Wij van Avesta Mobility kunnen deze zorg op een eerlijke en duurzame manier van u overnemen door u zekerheid, vrijheid en transparantie te geven en de beste financiële producten aan te bieden. Zo heeft u gedurende uw samenwerking met één adviseur te maken. Deze zal al uw wensen afstemmen op uw specifieke situatie welk het beste past bij uw bedrijf. 

 

Duurzaam, ambitieus, gelijk en onafhankelijk. Dat is Avesta Mobility....

Onze missie is MKB-ondernemers voorzien en adviseren van het beste financiële producten of services in de mobiliteitsbranche, gebaseerd op elke specifieke klantbehoefte.
Onze visie is om deze branche transparanter te maken en de beste aanbieders voorop helpen om hun marktaandeel te vergoten, dit op een eerlijke en duurzame manier. 

Als adviesorganisatie zijn wij geheel onafhankelijk en niet gebonden aan een leasemaatschappij, investeringsmaatschappij, bank of een automerk. Wij zijn experts op het gebied van verstrekken van kredieten en begeleiden van de klant bij dit process. Sinds 2012 hebben wij al meer dan 50 autobedrijven geholpen bij het kiezen van een van onze dealerservicesprogramma. Autobedrijven die hier gebruik van hebben gemaakt hebben genoten van hogere klanttevredenheid. Want naast bieden van een aan faire-krediet voorstel krijgt de klant ook een advies van een deskundige. Met deze strategie streven wij naar langdurige relatie, ambassadeurschap en retentie.  

Wat voorheen verborgen was in de mobiliteitsbranche proberen wij sinds 12 december 2012 inzichtelijker te maken. Onze belofte aan onze klanten is "helder" zijn. Sinds onze start doen wij verschillende onderzoeken in de mobiliteitsbranche, om onze partners van het begin tot eind, als loyale partner met een persoonlijke aanpak van dienst te kunnen zijn.

"Onze kracht ligt bij ons grote netwerk en marktkennis. Ons netwerk bestaat uit  nationale en internationale bedrijven die aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen. Zo kunnen wij de hoogstaande kwaliteit van onze unieke werkwijze blijven garanderen."

Avesta

Mobility

Wij kijken verder.... 

 Selectie van onze partners.....

93-PSJ-1_3_edited.jpg
europcar_logo_lrg.gif
wolflogo.png
alpha-credit-nederland.png
Schermafbeelding 2020-05-07 om 14.46.15.
1109604794517465091_1111028980804732185.
download.png
profielfoto_400x400.jpg
EGH-560x373.jpg
logo.png

Onze werkwijze in uw belang

Om onze unieke identiteit te waarborgen maken wij gebruik van het WZW-analysemethode. Dit staat voor Waarde, Zeldzaamheid en Waarmaken. Het is een analysemethode om het aanbod van een product of service, of de uitvoering van een project vanuit het perspectief van de klant beter te evalueren en op deze manier als organisatie concurrentievoordelen te genereren die wij in uw voordeel inzetten. 

Geen contracten. Wij zijn volledig zelfstandig en onafhankelijk. Geen enkele leasemaatschappij, bank, of autobedrijf of andere aanbieder heeft inspraak of een aandeel in onze organisatie. 

bottom of page