Wat voorheen verborgen was in de mobiliteitsbranche proberen wij sinds 12 december 2012 inzichtelijker te maken. Onze belofte aan onze klanten is "helder" zijn. Sinds onze start doen wij verschillende onderzoeken in de mobiliteitsbranche, om onze klanten van het begin tot eind, als loyale partner met een persoonlijke aanpak van dienst te kunnen zijn.

Waarom Avesta Mobility? Ondanks verschillende hulpmiddelen, zoals het internet, een eigen dealer of een bekende in deze branche, kan het kopen, leasen of verkopen van een voertuig erg ingewikkeld zijn. Wij van Avesta Mobility kunnen deze zorg op een eerlijke en duurzame manier van u overnemen door u zekerheid, vrijheid en transparantie te geven en de beste aanbieders voorop te stellen. Zo heeft u gedurende uw looptijd met één adviseur te maken. Deze zal al uw wensen afstemmen op uw specifieke situatie. 

 

Duurzaam, ambitieus, gelijk en onafhankelijk. Dat is Avesta Mobility....

Onze missie is het aanbieden van het beste product of service in de mobiliteitsbranche, gebaseerd op elke specifieke klantbehoefte. Onze visie is om deze branche transparanter te maken en de beste aanbieders voorop te stellen. Zo hebben wij de zekerheid dat u zorgeloos van het beste aanbod kunt genieten.  

 

Als adviesorganisatie zijn wij geheel onafhankelijk en niet gebonden aan een specifieke dealer, leasemaatschappij, bank of een automerk. Wij zijn experts op het gebied van mobiliteit. Sinds dit jaar hebben wij al meer dan 100 zakelijke klanten geholpen bij het kiezen van een juiste service of product. Daar zijn wij stiekem best trots op, zeker omdat onze marketingkosten sinds 2012 nog op 0,- euro staan. Sinds 2017 hebben wij, door steeds meer vraag vanuit de particuliere sector, besloten om ook deze groep te bedienen. Wij hebben afgelopen jaar dan ook hard gewerkt om onze bedrijfsactiviteiten hierop aan te passen. 

 

"Onze kracht ligt bij ons grote netwerk en marktkennis. Zo zijn wij in staat om onze klanten de beste voordelen aan te bieden. Ons netwerk bestaat uit  nationale en internationale bedrijven die aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen. Zo kunnen wij de hoogstaande kwaliteit van onze unieke werkwijze blijven garanderen."

Avesta

Mobility

Wij kijken verder.... 

Onze werkwijze in uw belang

Om onze unieke identiteit te waarborgen maken wij gebruik van het WZW-analysemethode. Dit staat voor Waarde, Zeldzaamheid en Waarmaken. Het is een analysemethode om het aanbod van een product of service, of de uitvoering van een project vanuit het perspectief van de klant beter te evalueren en op deze manier als organisatie concurrentievoordelen te genereren die wij in uw voordeel inzetten. 

Selectie van de beste aanbieders. Avesta Mobility streeft ernaar om alleen de beste aanbieders voorop te stellen. Deze aanbieders voldoen aan onze  strenge kwaliteitseisen. Zo is de consument zeker dat zij het product ontvangt dat zij eist en wat er van ons verwacht mag worden. Gedurende het contract of bezit zal Avesta Mobility haar klanten altijd ondersteunen bij eventuele gebreken die niet bij  het contract of voertuig verwacht mogen worden. 

Geen contracten. Wij zijn volledig zelfstandig en onafhankelijk. Geen enkele leasemaatschappij, bank, of autobedrijf of andere aanbieder heeft inspraak of een aandeel in onze organisatie.