Duurzaam, ambitieus, gelijk en onafhankelijk. Dat is Avesta Mobility....

Onze missie is het aanbieden van het beste product of service in de mobiliteitsbranche, gebaseerd op elke specifieke klantbehoefte. Onze visie is om deze branche transparanter te maken en de beste aanbieders voorop helpen om hun marktaandeel te vergoten, dit op een eerlijke en duurzame manier. Zo hebben wij de zekerheid dat de consument kan profiteren van haar nieuwe auto, en de autobedrijf deze op zo efficiënte manier heeft kunnen afzetten tegen minimale indirecte kosten. 

 

Als adviesorganisatie zijn wij geheel onafhankelijk en niet gebonden aan een specifieke dealer, leasemaatschappij, bank of een automerk. Wij zijn experts op het gebied van mobiliteitsbranche. Sinds dit jaar hebben wij al meer dan 100 autobedrijven geholpen bij het kiezen van een van onze dealerservicesprogramma. Daar zijn wij stiekem best trots op. Sinds 2017 hebben wij, door steeds meer vraag vanuit de particuliere sector, besloten om ook deze groep te bedienen. Wij hebben afgelopen jaar dan ook hard gewerkt om onze bedrijfsactiviteiten hierop aan te passen. Zo kunnen onze partners naast zakelijke lease, ook private lease, consumptief krediet en verzekeringen aanbieden. Maar kunnen particuliere klanten genieten van 

Wat voorheen verborgen was in de mobiliteitsbranche proberen wij sinds 12 december 2012 inzichtelijker te maken. Onze belofte aan onze klanten is "helder" zijn. Sinds onze start doen wij verschillende onderzoeken in de mobiliteitsbranche, om onze partners van het begin tot eind, als loyale partner met een persoonlijke aanpak van dienst te kunnen zijn.

 

"Onze kracht ligt bij ons grote netwerk en marktkennis. Ons netwerk bestaat uit  nationale en internationale bedrijven die aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen. Zo kunnen wij de hoogstaande kwaliteit van onze unieke werkwijze blijven garanderen."

Waarom Avesta Mobility? Ondanks verschillende hulpmiddelen, zoals het internet, een eigen dealer of een bekende in deze branche, kan verkopen of aanbieden van een lease, verzekering of verkopen van een voertuig erg ingewikkeld zijn. Wij van Avesta Mobility kunnen deze zorg op een eerlijke en duurzame manier van u overnemen door u zekerheid, vrijheid en transparantie te geven en de beste dealerservicesprogramma kosteloos aan te bieden. Zo heeft u gedurende uw samenwerking met één adviseur te maken. Deze zal al uw wensen afstemmen op uw specifieke situatie welk het beste past bij uw bedrijf. 

 

Avesta

Mobility

Wij kijken verder.... 

 Selectie van onze partners.....

93-PSJ-1_3_edited.jpg
europcar_logo_lrg.gif
wolflogo.png
Schermafbeelding 2020-05-07 om 14.46.15.
1109604794517465091_1111028980804732185.
download.png
profielfoto_400x400.jpg
EGH-560x373.jpg
logo.png

Onze werkwijze in uw belang

Om onze unieke identiteit te waarborgen maken wij gebruik van het WZW-analysemethode. Dit staat voor Waarde, Zeldzaamheid en Waarmaken. Het is een analysemethode om het aanbod van een product of service, of de uitvoering van een project vanuit het perspectief van de klant beter te evalueren en op deze manier als organisatie concurrentievoordelen te genereren die wij in uw voordeel inzetten. 

Geen contracten. Wij zijn volledig zelfstandig en onafhankelijk. Geen enkele leasemaatschappij, bank, of autobedrijf of andere aanbieder heeft inspraak of een aandeel in onze organisatie.