February 19, 2020

Voor de consument is het simpel: wat kost het en wat levert het op? Dat laatste staat de afgelopen jaren in de centraal bij elektrische auto’s, want de consument stelt vaker de vraag “is elektrisch rijden nou echt veel goedkoper, of moet ik door blijven rijden in mijn trouwe brandstofauto?’’.

Het kabinet heeft de afgelopen jaren voornamelijk ingezet op een duurzame economie en groene groei. He...

June 5, 2019

Een steeds terugkomende vraag vanuit onze klanten is: “wat is de garantie bij de aanschaf van een tweedehands voertuig?”. Maar welke garantiemogelijkheden zijn er eigenlijk? Waar heeft iedere consument recht op? En welke plichten heeft de consument zelf om aan de voorwaarden te voldoen?

In Nederland zijn er verschillende vormen van garantie op een nieuwe of een gebruikte auto te krijgen. Alle...

“Wanneer begin ik te rijden met winterbanden?” Het is een vraag die veel automobilisten zich afvragen wanneer de winter nadert, dus laait de discussie over het vervangen van banden weer op. Wanneer moet je rijden met winterbanden? Hoe verstandig is het om met winterbanden door te rijden in de zomer? En waar moet je deze winter verder op letten met betrekking tot je banden?

De verkeersboetes worden in 2019 wederom verhoogd. Den Haag heeft deze verhoging voor 2019 vastgesteld op basis van een verwachte inflatiecorrectie van +1,7 procent. Hierdoor zullen de boetebedragen dus stijgen. Leiden hoge verkeersboetes echter wel tot verbeteringen in de verkeersveiligheid? Of is het alleen een middel om de staatskas te spekken?

De inflatiecorrectie voor 2019 betreft 1,7 pro...

“Wel of niet doorrijden met winterbanden?” Het is een vraag die veel automobilisten zich afvragen wanneer het einde van de winter nadert, dus laait de discussie over het wel of niet vervangen van de winterbanden weer op. Maar hoe verstandig is het om met winterbanden door te rijden?

De meeste automobilisten blijven het lastig vinden, want een set nieuwe zomerbanden kan een flinke investering z...

August 30, 2017

Waarom private lease?

De afgelopen vijf jaar is de populariteit van private lease enorm gegroeid, naar 65.000 voertuigen in 2016. Naar verwachting stijgt dit verder naar 250.000 in 2020. Dit komt door het gebruikersgemak en het feit dat de klant niet hoeft om te kijken naar het onderhoud, de autoverzekering, wegenbelasting of waardevermindering van de auto: De klant moet alleen nog zelf tanken...

Please reload

Recente berichten
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Avesta Mobility

Aanbod

Social Media 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon
  • Pinterest Social Icon

Contact

Wij zijn bereikbaar op ma/vrij van 09.00 tot 17.30 en zaterdag alleen op afspraak.

© by Avesta Mobility