top of page

Stappenplan voor autobedrijven om nog betere advertentiefoto’s te maken

Wist je dat, een gemiddeld autobedrijf vier keer meer leads kan krijgen door inzetten van professionele advertentiefoto’s (amt, 2019). Professionele advertentiefoto’s zijn van belang, dit omdat de zoektocht naar een nieuwe auto in 98 procent van het geval vanaf een desktop of mobiele telefoon begint (Mehrad Xerxes, 2017). Om het aanbod op de online markt nog beter te positioneren, is naast een goede advertentietekst ook een goede fotopresentatie van essentieel belang om als bedrijf gevonden en onthouden te worden. De consument moet overtuigd worden en goede fotopresentatie kan de betrouwbaarheid van het voertuigen als het autobedrijf doen verhogen.

Maken van goede advertentiefoto’s van uw bedrijfsvoorraad?

  • Een voertuig dient schoon en gepoetst te zijn, ook dienen persoonlijke spullen welk niet bij het voertuig hoort eruit gehaald te worden.

  • Zet het voertuig in een rustige en open omgeving. Een drukke omgeving kan namelijk weerspiegeling geven op het voertuig.

  • Details als ventilatie roosters, handrem, gordels, armsteunen, binnenspiegel en rechte stuur kunnen.

  • Identieke fotoserie met dezelfde volgorde, zoals een looproute vanuit elke hoek. Meestal zijn de eerste 5 tot 7 van belang en overige foto’s kunnen dan van details als kilometerinstrument, navigatiesysteem, boekjes of specifieke delen gemaakt worden.

  • Exterieur: Maak van elke hoek en beide zijkanten een foto. Zorg ervoor dat je elke advertentie dezelfde volgorde foto’s kiest.

  • Details: velgen, koplampen, logo’s, motorruimte, sleutels en service-onderhoud documenten.


GAD24 app voor betere advertentiefoto’s

Voor het maken van betere advertentiefoto’s, hebben wij GAD24 app ontwikkeld. Hiermee kunnen autobedrijven gemakkelijk foto’s professioneel bewerken. GAD24 is een marketingtool waarmee advertentiefoto’s van een auto, motorfiets of wegtransport voorzien kunnen worden van een unieke virtuele showroomachtergrond. Hiermee kan de aanbieder zijn aanbod professioneler op de online automarkt positioneren.


Met behulp van GAD24 app of online platform kunnen alle foto’s gemakkelijk gemaakt worden & geüpload worden. De applicatie ondersteunt de fotograaf doormiddel van een ghost vanuit een aantal specifieke hoeken foto’s te maken. Hiermee wordt de fotograaf begeleid om altijd dezelfde identieke foto’s te maken.

Recente berichten
Screen Shot 2018-11-28 at 6.00.33 PM.png
Volg ons
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
bottom of page